Over Realation

Realation staat voor Real Relation: echte relatie. Vanuit echt contact met jezelf in echt contact met de ander. Het logo van Realation heeft drie kenmerken: beweging, verbinding en groei.

Beweging
De activiteiten van Realation zetten je in beweging. Nieuwe perspectieven, handige tips en een persoonlijk benadering inspireren je van binnenuit om op weg te gaan. Door wat vastzit ruimte te geven, je sterke kanten in te zetten en het opdoen van nieuwe ervaringen, krijg je meer zelfvertrouwen om in jouw situatie anders om te gaan met wat je tegenkomt.

Verbinding
Realation wil jouw verbinding met anderen verdiepen, eventuele hindernissen opruimen en in balans brengen. Contact met de ander is het meest bevredigend als je zowel aandacht hebt voor wat je zelf nodig hebt als voor wat de ander nodig heeft. Daarbij kijken we altijd naar het grotere geheel: welke factoren spelen er mee in jouw situatie en hoe beïnvloeden die elkaar. Reactiepatronen die niet helpend zijn brengen we in beeld en zetten we om naar interactie die wel helpt.

Groei
Realation benadert jouw groei als een proces. Groei begint door ruimte te geven aan wat op de voorgrond staat. Waar loop je tegenaan? Wat ervaar je daarbij? En wat maakt dat je er niet verder mee komt? Door te accepteren wat er is en dat er te laten zijn, ontstaat ruimte voor nieuw perspectief. Je ontdekt wat je nodig hebt om verder te komen.

Tijdens trainingen biedt Realation gedegen achtergrondinformatie, die je inzicht geeft in je werk en laat zien wat je kunt doen om de kwaliteit van je werk te verbeteren. Door overzichtelijke experimenten of creatieve oefeningen ontwikkel je vaardigheden waardoor je als persoon meer in balans komt. Daardoor kun je meer jezelf zijn, je gaat effectiever handelen en geniet daardoor meer van je relaties of werk.

Logo Realation